Nucleus hemija

Nucleus hemija je profesionalna hemija za pranje i čišćenje. Sredstva za čišćenje su jaka, ali ne i agresivna za tretiranu površinu. Svi proizvodi su bazirani na naprednim Američkim formulacijama koje su modifikovane shodno zahtevima Srpskih profesionalaca. Tako da su NUKLEUS proizvodi potpuno nove formulacije, prilagođene Srpskom tržištu visokim kvalitetom, jer to nameću veoma zahtevni poslovi pranja koji se sreću kod nas i pristupačnom cenom koju zahteva postojeće ekonomsko okruženje. 

HEMIJA ZA ČIŠĆENJE TEPIHA

Tepih Pro

Nucleus prašak za dubinsko pranje

Vrhunski koncentrovani praškasti deterdžent za profesionalno mašinsko pranje tepiha. Poseban odnos najkvalitetnijih aktivnih supstanci, podizača prljavštine i sredstava za kvašenje čine ovaj proizvod izvanredno efikasnim za jako zaprljane tepihe, mebl i itisone jako prometnih prostora. Izuzetno ekonomičan, deluje odmah i uklanja prljavštinu i fleke pri preporučenom razblaženju od 1:100.Tepih Pro je pravi izbor kada tepihe treba stvarno oprati.

Ekstraktor

Nucleus hemija za dubinsko pranje

Vrhunski koncentrovani tečni deterdžent za profesionalno mašinsko pranje tepiha i mebla. Poseban odnos najkvalitetnijih aktivnih supstanci, podizača prljavštine i sredstava za kvašenje čine ovaj proizvod izvanredno efikasnim za jako zaprljane tepihe, mebl i itisone jako prometnih prostora. Izuzetno ekonomičan, deluje odmah i uklanja prljavštinu i fleke pri preporučenom razblaženju od 1:100.Ekstraktor je pravi izbor kada tepihe i mebl treba stvarno oprati

Propena

Nucleus hemija za čišćenje tepiha

Proizvod namenjen poslovima čišćenja tepiha i mebla u objektima gde je potrebno što kraće vreme sušenja. Propena generiše aktivnu suvu penu koja za razliku od klasičnih penušavih šampona ima veoma kratko vreme sušenja zahvaljujući posebnoj kombinaciji aktivnih supstanci. Sušenje je brzo bez obzira da li je prljavština nakon dejstva ovog proizvoda izvučena samo vakumom ili uz brizganje vode ekstrakcionom mašinom. Idealan izbor za brzo čišćenje mebl garnitura i unutrašnjosti vozila.

Neutral

Nucleus hemija za čišćenje tepiha

Proizvod namenjen snižavanju Ph vrednosti nakon pranja tepiha, ili neutralizaciju nakon pranja alkalnim sredstvima za pranje. Istovremeno se umanjuje pojava braon efekta na resama i krajevima vlakana. Umanjuje mogućnost razlivanja boja kod pojedinih, retkih tipova tepiha koji poseduju vlakna obojena prirodnim bojama.

Deodora

Koncentrat mirisa

 

Rubbeo

Nucleus sredstvo za beljenje resa

redstvo za beljenje resa nakon ili tokom pranja tepiha. Kao dodatak u rastvoru sredstva za pranje tepiha osvežava boje i eliminiše pojavu braon boje na resama i krajevima vlakana. Može se koristiti i samostalno za beljenje resa nakon pranja tepiha.

HEMIJA ZA PRANJE AUTOMOBILA

Bezkontaktni BT10

Sredstvo za bezkontaktno pranje automobila

Vrhunski koncentrovani, multifunkcionalan tečni deterdžent za profesionalno bezkontaktno pranje vozila u autoperionicama, samoposluživanju i automatskim autoperionicama. BT10 prodire, razgrađuje i odvaja film prljavštine sa vozila bez potrebe za trljanjem sunđerom ili četkama. Proizvodi atraktivnu penu i ostavlja prijatan miris širom pozicije za pranje. Može se koristiti u jačoj koncentraciji za pranje motora, felni i sl.  BT10 je već provereni izbor sve većeg broja autoperionica u Srbiji.

Siler vosak

Penušavo sredstvo

Jako koncentrovano penušavo sredstvo za sjaj, zaštitu i ubrzano sušenje vozila. Napredna formulacija, bez silikona, štiti auto lak od UV zraka i atmosferalija, obezbeđuje visoki sjaj i zaštitni film koji ne ostavlja umazana stakla. Proizvodi atraktivnu penu koja se lako spira i daje brzo slivanje vode sa površine vozila. Koncentrovan radi ekonomičnosti, 1 litar koncentrata daje 100 litara rastvora spremnog za upotrebu.

Felmaks

Sredstvo za bezkontaktno pranje točkova

 Brzo prodire kroz tvrdokornu prljavštinu na točkovima i čini da felne, naplatci i gume dobiju osvežen – kao nov – izgled. Poseduje snažno dejstvo a ipak ne šteti površinu točkova. Idealno za autoperionice, i pripremu pred ulazak na četke u automatskim autoperionicama.

Permoto

Sredstvo za pranje motora

Vrhunski proizvod za pranje motora putničkih vozila. Specijalna kombinacija površinski aktivnih komponenti i posebnih razređivača brzo razgrađuje masnoće i lako se spira. Glavna odlika ove posebno osmišljene formulacije je da daje sjaj aluminijumskim delovima motora za osvežen – kao nov – izgled opranog motora. Permoto je bezbedan za creva i plastične delove motora.

Permoto HD

Sredstvo za pranje motora

Snažni odmašćivač za pranje motora teretnih vozila, traktora i slično gde su prisutne jake masnoće. Kombinacija razređivača i aktivatora sa samo jednim dejstvom da rastvara i uklanja mašinske masnoće i zaprljanja koja se javljaju u odeljcima motora teretnih vozila.Permoto HD je bezbedan za creva i plastične delove motora.

SREDSTVA ZA PRANJE I ČIŠĆENJE PODOVA

Floper

Sredstvo za odmašćivanje podova

Vrhunski koncentrovani, multifunkcionalan odmašćivač za pranje podova, zidova i svih zamašćenih površina u automehaničarskim radionicama industriji i slično. Floper se razblažuje vodom u zavisnosti od stepena zamašćenosti površina. Posebna kombinacija aktivnih komponenti omogućava, nakon razgradnje i uklanjanja masnoća, jednostavno spiranje vodom.

Floper P

Prašak za pranje podova

Jako koncentrovano praškasto sredstvo za pranje svih tipova tvrdih podova koji se mogu prati vodom, kao na primer industrijske hale, supermarketi i slično a podloge tipa epoksid, keramičke pločice, betonski podovi itd. Napredna formulacija namenjena za upotrebu u kombimatima, četkarama ili manuelno čišćenje. Lako uklanja klasična zaprljanja pri razblaženju vodom od 1:100 ili više.

Floper T

Prašak za pranje podova

Jako koncentrovano tečno sredstvo za pranje svih tipova tvrdih podova koji se mogu prati vodom, kao na primer industrijske hale, supermarketi i slično a podloge tipa epoksid, keramičke pločice, betonski podovi itd. Napredna formulacija namenjena za upotrebu u kombimatima, četkarama ili manuelno čišćenje. Lako uklanja klasična zaprljanja pri razblaženju vodom od 1:100 ili više.

OSTALA SREDSTVA

Alumaks

Sredstvo za čišćenje aluminijuma

Koncentrovano sredstvo za pranje i uklanjanje oksida sa površine aluminijuma. Idealno za pripremu aluminijuma pre postupka plastifikacije ili nekog drugog tipa površinske zaštite. Alumaks ne treba koristiti na površini aluminijuma koji je već podvrgnut nekom tipu površinske zaštite.

Sani

Sredstvo za pranje sanitarija

Vrhunski koncentrovani proizvod za profesionalno pranje sanitarija. Sani je formulisan za brzo i efikasno uklanjanje kamenca, nečistoća u fugnama i zaprljanja koja se mogu zateći u sanitarnim prostorijama. U većini slučajeva je potrebno odabrano razblaženje proizvoda samo naprskati na površinu i nakon kratkog dejstva saprati vodom.

Laser

Sredstvo za pranje staklenih površina

Super koncentrat za profesionalno pranje svih staklenih površina. Izuzetno bogata 20x koncentrovana formulacija radi ekonomičnosti, namenjena onima koji imaju potrebe za redovno čišćenje velikih površina stakla.Nakon pranja ne ostavlja beli film a stakla dobijaju ekstra čist izgled dodatne refleksije.

Sedište firme i servis

 

D.O.O. MLAZMATIK, Kačarevo
26212 Kačarevo, M.Tita 1B

+381 13 601 895

+381 13 602 110

Mobilni: +381 63 363 767

Radno vreme:

Radni dani:  08:30h - 16:30h
Subota: 08h - 15h

Nedelja: neradni dan

Maloprodaja 1

 

D.O.O. MLAZMATIK
OGRANAK BEOGRAD
11210 Beograd

Pančevački put 144 a

+381 11 27 48 797

Mobilni: +381 63 360 494

 

Radno vreme:

Radni dani:  09h - 17h
Subota: 09:30h - 14h

Nedelja: neradni dan

 

 

MLAZMATIK DOO KAČAREVO OGRANAK KARCHER CENTAR - MLAZMATIK

26000 Pančevo

Novoseljanski put 157g

+381 13 333 789

+381 13 373 299

Mobilni: +381 63 363 240

Radno vreme:

Radni dani:  09h - 17h
Subota: 09:00h - 15h

Nedelja: neradni dan

Social Media

Izrada web sajta

Izrada Web sajtova

Web servisi na klik