KARCHER ROBOT USISIVAČI

Karcher robot usisivač RCV 3

Cena sa PDV-om:

48.480,00 rsd

Karcher robot usisivač RCV 5

Cena sa PDV-om:

74.820,00 rsd

MANJE KUĆNIH POSLOVA. VIŠE WOW OSEĆAJA.

Robot, cloud i aplikacija – 3 elementa, jedan kohezivni sastav

Kärcher robotski usisavači nude širok raspon funkcija i mogućnosti konfiguracije – a istovremeno su vrlo jednostavni za korišćenje. Kombinacija robota, clouda i upravljanja putem aplikacije za pametni telefon čini savršenu osnovu za najbolje rezultate čišćenja. Upotrebite funkcije merača vremena i konfigurišite programe čišćenja prema svojim individualnim potrebama. A ako je sigurnosno ažuriranje ili nove funkcije dostupne za robota, aplikacija će vas automatski obavestiti. Otkrijte naša autonomna rešenja za čišćenje za svoje svakodnevne poslove i skupite vreme za finije stvari u životu.

Budućnost je sada: autonomno čišćenje

Pokretanje vašeg robotskog usisavača na daljinu je tako jednostavno pomoću aplikacije za pametni telefon, tako da se vratite u čistu kuću. Karcher robotski usisavači i mopovi obaviće posao umesto vas. Robot koristi visokotehnološku LiDAR lasersku navigaciju za inicijalno postavljanje tlocrta vašeg doma. Kada krene u čišćenje, njegovi precizni senzori osiguravaju da uvek tačno zna gde se nalazi, kako zaobići prepreke u prostoriji ili gde treba skrenuti na stepenicama. Robot usisava i briše potpuno autonomno i vozi se natrag do svoje stanice za punjenje. Funkcija mapiranja uživo znači da u bilo kojem trenutku možete proveriti napredak čišćenja. Model s vrhunskim specifikacijama, Karcher RCV 5, također ima AI detekciju objekata tako da se može automatski voziti ili zaobići čak i niske objekte kao što su cipele ili kablovi. Čak detektira tepihe i pruža dodatno temeljito čišćenje kada je u načinu rada usisavanja ili ih potpuno izbegava dok je u načinu rada brisanja.

Izbor je vaš: prilagodite razinu čišćenja i birajte između različitih metoda čišćenja

Kärcher robotski usisavači su svestrani. Bilo da se radi o jednostavnom hemijskom čišćenju s usisnim ventilatorom i četkom ili u kombinaciji s dodatnom funkcijom brisanja krpom od mikrovlakana i spremnikom za svežu vodu, sve je moguće. A zahvaljujući praktičnoj značajki upravljanja aplikacijom, sve je uvek pri ruci. Postavke čišćenja, poput usisne snage ili količine vode za brisanje, mogu se prilagoditi individualnim zahtevima. Jače zaprljana područja mogu se preći više puta za temeljnije čišćenje.

RCV 3 – POČETNI MODEL

Usisavanje ili brisanje – Karcher početni model može oboje

Odvojite vreme za finije stvari u životu, dok se naši roboti za čišćenje brinu za usisavanje i brisanje. Karcher početni model, RCV 3, čisti sve uobičajene tvrde podove u kući i tepihe s niskom dlakom autonomno, sustavno i potpuno pouzdano – čak i kada niste kod kuće. Pomoću aplikacije možete prilagoditi čišćenje kako bi odgovaralo vašim potrebama i vašem domu. Vi odlučujete šta će se i kada čistiti. Postavite posebne programe čišćenja za svaku pojedinu sobu. Definišite zabranjene zone, ako postoje određena područja u koja robotski usisavač ne bi trebao ulaziti. Ili upotrebite funkciju čišćenja mesta da ga usmerite na tačke kojima je potrebna dodatna pozornost. Sve su prostorije mapirane pomoću precizne LiDAR navigacije i ultraosjetljivih senzora koji otkrivaju korake i visoke padove radi sigurnosti tokom čišćenja.


Tehnički podaci

  • Snaga usisavanja: 2500 Pa
  • Vreme rada: 120 min
  • 2-u-1 spremnik za otpad (330 ml) uklj. spremnik sveže vode (170 ml)
  • Kontejner za suvi otpad: 500 ml

RCV 5 – THE SMART ONE

Temeljan kao RCV 3 – ali s dodatkom veštačke inteligencije

Ako želite biti sigurni da robotski usisavač neće požvakati cipele i kablove koji su ostali ležati uokolo, tada iskoristite veštačku inteligenciju RCV 5. Karcher model vrhunskih specifikacija uklanja sve muke oko čišćenja podova. Osim LiDAR navigacije, ovaj robotski usisavač i krpa imaju dvostruki laserski sistem i kameru kako bi se osiguralo da pouzdano detektira i navigira do posljednje prepreke. Njegova tiha radna buka takođe čini RCV 5 stvarno pažljivim sustanarom. Ovaj robotski pomoćnik za čišćenje može usisati ili obrisati tvrde podove – ovisno o odabranom programu. Za intenzivno čišćenje tepiha, tu je i funkcija Auto Boost koja daje dodatnu snagu za uklanjanje prašine s tekstilnih tkanina. Dok je u načinu rada za brisanje, robot neće raditi preko tepiha. Upravljanje RCV 5 takođe je jednostavno zahvaljujući aplikaciji.

 

Tehnički podaci:

  • Snaga usisavanja: 5000 Pa
  • Vreme rada: 120 min
  • Kontejner za suvi otpad: 330 ml
  • Spremnik sveže vode: 240 ml

AUTONOMNO ČIŠĆENJE – APLIKACIJA HOME ROBOTS TO ČINI STVARNOŠĆU

Aplikacija Kärcher Home Robots omogućuje vam pristup svim važnim funkcijama vašeg robotskog usisavača i mopa. Autonomno čišćenje pruža mnogo novih značajnih stvari, poput postavljanja vremena čišćenja i stvaranja karata čišćenja – bez obzira gde se nalazite. Ako ste još uvek izvan kuće i želite započeti čišćenje pre nego što dođete kući, možete! Jednostavno aktivirajte robota iz aplikacije na svom pametnom telefonu i veselite se povratku u čistu kuću. Aplikacija Kärcher Home Robots dostupna je besplatno u Apple Store ili Google Play Store. Jednostavno ga preuzmite i odmah započnite svoje prvo autonomno čišćenje.

Zaštita podataka

Celi prenos podataka između aplikacije Home Robots na vašem pametnom telefonu i vašeg robotskog usisavača i krpe odvija se putem oblaka do poslužitelja koji se nalaze samo u Nemačkoj. Kao proizvođač sa sedištem u Nemačkoj, Kärcher pridaje veliku važnost zaštiti podataka i posvećuje izuzetnu pažnju kako bi osigurao ispunjavanje svih primjenjivih zakonskih zahteva u tom pogledu. Osiguravaju se redovna softverska i sigurnosna ažuriranja kako bi vaša aplikacija uviek bila ažurna i vaši podaci uvek sigurni.

Postavljanje područja za čišćenje

Robotski usisavači i mopovi iz Kärchera čiste autonomno i samostalno. „Zabranjene zone“ mogu se postaviti putem aplikacije kako bi se osiguralo da robot ne čisti određena područja. Međutim, ako postoje neka područja koja je potrebno usisati, ali ne i obrisati, postoji i mogućnost postavljanja „zona bez brisanja“. A ako treba preskočiti cele prostorije, robot se može sprečiti da putuje kroz njih postavljanjem takozvanih „virtualnih zidova“. Sve je to jednostavno i intuitivno konfigurirati pomoću aplikacije.

Raznolikost načina čišćenja

Karcher aplikacija Home Robots nudi puno više funkcionalnosti od osnovnog programa za autonomno čišćenje. Usisavanje, brisanje ili kombinacija oba programa čišćenja – s aplikacijom sve imate na dohvat ruke, što vam omogućava jednostavno definisanje načina čišćenja za određene prostorije ili područja. Takođe možete konfigurisati brojne parametre prema svojim individualnim zahtevima – od usisne snage prilikom usisavanja do protoka vode prilikom brisanja.

Čišćenje određenog mesta i čišćenje prostora

Kada na pod padnu mrvice ili se pojavi druga prljavština, postoje dva fleksibilna rešenja. Za zaprljanje na vrlo određenoj tački možete upotrebiti aplikaciju za postavljanje određenog mesta za ciljano čišćenje mesta. A za veća zaprljana područja možete čak koristiti aplikaciju za postavljanje veličine površine koju treba očistiti za brzo, ali ciljano međučišćenje.

Aktiviranje i deaktiviranje funkcija

Širok raspon funkcija, kao što je Auto Boost, detekcija tepiha ili AI funkcionalnost, mogu se aktivirati ili deaktivirati jednu po jednu kako bi odgovarale potrebama ili preferencijama korisnika. Na primer, Auto Boost se može deaktivirati na pragovima i tepisima kako bi se nastavilo čišćenje uz samo nisku snagu usisavanja kada je prljavština samo mala. Ovo štedi energiju i produćava vreme čišćenja pre nego što se robot mora vratiti na svoju stanicu za punjenje.

Statistika pribora

Zahtevi koji se postavljaju pred robotski usisivač i mop razlikuju se od kuće do kuće, ovisno o činjenicama kao što su veličina područja koje treba očistiti, visina zaprljanosti i učestalost čišćenja. Kao takva, brzina trošenja pribora uveliko varira. Zbog toga vam aplikacija Home Robots pokazuje nivo istrošenosti, kao što su četke, i pokazuje kada dodatke treba zameniti. To osigurava da je robot uvek savršeno opremljen za najbolje rezultate, a rezultati čišćenja ne ostavljaju ništa nepoželjnim.

Istorija čišćenja

Svaki ciklus čišćenja beleži se u stvarnom vremenu u aplikaciji Home Robots i zatim sprema. To pruža zanimljive uvide u život vašeg robota za čišćenje. Kada je uređaj bio u kojoj prostoriji, koje je udaljenosti prešao i koliko četvornih metara poda je usisano ili obrisano? Na taj način možete pomno pratiti šta rade vaš robotski usisavač i krpa – čak i kada ste izvan kuće.

Raspored čišćenja 2.0

Uz funkciju merača vremena u aplikaciji Home Robots, možete napraviti vlastiti raspored čišćenja za svoj Kärcher robotski usisivač i krpu. To vam omogućuje da odredite ne samo dane i vreme kada želite da robot radi, već i koja područja treba čistiti s kojim programom za čišćenje tokom tog vremena. Budući da su sve sobe mapirane, možete prilagoditi postavke čišćenja za svaku zasebnu sobu.

Ostale funkcije

Aplikacija Home Robots omogućuje vam pristup svim važnim funkcijama vašeg robota za čišćenje. To uključuje puno dodatnih funkcija koje se mogu pokazati korisnima u jednoj ili drugoj situaciji. Na primer, aplikacija se može koristiti kao daljinski upravljač za vašeg robota, recimo ako ga trebate usmeriti u posebno nezgodan položaj. Pametni telefon takođe se može koristiti za postavljanje jezika i glasnoće govornog izlaza ili za pružanje odgovora na često postavljana pitanja.

Sedište firme i servis

 

D.O.O. MLAZMATIK, Kačarevo
26212 Kačarevo, M.Tita 1B

+381 13 601 895

+381 13 602 110

Mobilni: +381 63 363 767

Radno vreme:

Radni dani:  08:30h - 16:30h
Subota: 08h - 15h

Nedelja: neradni dan

Maloprodaja 1

 

D.O.O. MLAZMATIK
OGRANAK BEOGRAD
11210 Beograd

Pančevački put 144 a

+381 11 27 48 797

Mobilni: +381 63 360 494

 

e-mail:
mlazmatiksrbija@gmail.com

 

Radno vreme:

Radni dani:  09h - 17h
Subota: 09:30h - 14h

Nedelja: neradni dan

 

 

MLAZMATIK DOO KAČAREVO OGRANAK KARCHER CENTAR - MLAZMATIK

26000 Pančevo

Novoseljanski put 157g

+381 13 333 789

+381 13 373 299

Mobilni: +381 63 363 240

Radno vreme:

Radni dani:  09h - 17h
Subota: 09:00h - 14h

Nedelja: neradni dan

Social Media

Izrada web sajta

Izrada Web sajtova

Web servisi na klik