Karcher robot usisivač

Karcher RCV 3

Pametni RCV 3 sa preciznom LiDAR navigacijom i praktičnom kontrolom aplikacija potpuno autonomno čisti tepihe i tvrde površine sa malim dlakama. Tvrde površine se takođe mogu vlažno obrisati.

Kataloški broj:

1.269-620.0

Cena sa PDV-om:

48.480,00 rsd

Karcher RCV 3 - 1.269-620.0 - Poruči proizvod

Specifikacije:

Opis

Više vremena za prijatne stvari u životu: Pametni Karcher robot usisivač RCV 3 brine o čišćenju podova. Kada se pokrene, RCV 3 automatski i sistematski čisti tvrde podove i tepihe sa niskom dlakom. Suva prljavština se pouzdano prenosi u ugrađeni kontejner za prljavštinu pomoću rotirajuće četke, bočne četke za ivice i duvaljke. Ako je potrebno, RCV 3 može ne samo da usisava, već i navlaži krpu. Ako kapacitet baterije padne, RCV 3 puni svoju bateriju između i uvek se vraća na svoju stanicu za punjenje nakon obavljenog posla. RCV 3 ide u istraživački obilazak preko kontrole aplikacije i automatski kreira mapu prostorija koristeći detekciju okruženja (LiDAR). Individualni parametri čišćenja se mogu podesiti za svaku prostoriju, na primer gde da se usisava, obriše ili ne čisti. Dodatni senzori sprečavaju pad na stepeništima, na primer. Za čišćenje, RCV 3 se jednostavno pokreće preko aplikacije, koristeći unapred podešen individualni raspored ili pritiskom na dugme na uređaju. Ako je robotu za čišćenje potrebna pomoć, on to u mnogim situacijama saopštava glasom.

 

– Senzori pada pouzdano sprečavaju RCV 3 da padne niz stepenice ili padove. Senzori skeniraju pod. Ako se otkrije veliki pad, kontroler prima signal koji pokreće robota da se okrene.
– Glasovni izlaz. Uvek dobro informisan: RCV 3 koristi glasovni izlaz da pruži važne informacije i podeli trenutni status. Ako je robotskom usisivaču RCV 3 potrebna pomoć ili servis, u mnogim situacijama će vam to reći putem glasovnog izlaza.
– Lako se kontroliše preko aplikacije koristeći WiFi. Aplikacija se može koristiti za prilagođavanje mnogih podešavanja tako da odgovaraju individualnim preferencama. Pomoću aplikacije možete konfigurisati robota za čišćenje RCV 3 i kontrolisati ga sa bilo koje lokacije. Čak i ako niste kod kuće. Informacije o trenutnom statusu uređaja i displej koji prikazuje trenutni napredak čišćenja dostupni su preko aplikacije.
– Precizno mapiranje sa raznovrsnim opcijama prilagođavanja. Aplikacija može da skladišti više mapa, npr. za više spratova. Moguće je definisati zone u koje ne želite da robot ide i čisti (npr. grebalica za mačke, prostori za igru u dečijim sobama ili prepreke koje robot ne može da zaobiđe).
– Definisanje odabranih oblasti koje treba više puta čistiti, čistiti pomoću intenzivnog načina čišćenja ili brisati sa više vode.
– Definisanje različitih parametara čišćenja u aplikaciji, za pojedinačne delove prostorija (npr. usisna snaga ili zapremina vode, broj čišćenja po površini).
– Tajmer program. Možete zakazati vreme čišćenja i kreirati planove čišćenja putem aplikacije. RCV 3 nezavisno počinje sa čišćenjem na osnovu zakazanih datuma/vremena.
– Mokro brisanje. Za još bolje rezultate čišćenja, RCV 3 takođe može navlažiti krpu. Ako je potrebno, koristite jedinicu za brisanje krpom od mikrovlakana, napunite rezervoar sveže vode i spremni ste za polazak.
– Robot za čišćenje RCV 3 se može koristiti samo za hemijsko čišćenje, samo za mokro brisanje ili sa obe opcije zajedno u kombinovanom režimu čišćenja.
– Precizna navigacija. LiDAR senzori na RCV 3 omogućavaju da bude veoma precizan prilikom snimanja prostorija i kreira detaljna mapa za bezbedno čišćenje. Sa svojom brzom i robusnom LiDAR navigacijom, RCV 3 skenira vaše sobe i tako ima najbolje mape za bezbednu i pouzdanu navigaciju kroz sobe čak i u mraku.
– Zaštita podataka i ažuriranja. Kao proizvođač sa sedištem u Nemačkoj, Karcher pridaje veliki značaj zaštiti podataka i izuzetno vodi računa da obezbedi da su svi primenjivi zakonski zahtevi ispunjeni u tom pogledu. Ceo prenos podataka između aplikacije Home Robots na vašem pametnom telefonu i vašeg robotskog usisivača i krpe ide preko oblaka do servera koji se nalaze samo u Nemačkoj.
Redovna ažuriranja poboljšavaju i proširuju performanse robotskog usisivača i aplikacije. To takođe znači da se bezbednost sistema stalno ažurira kako bi odgovarala trenutnim specifikacijama.

Tehnički podaci
Baterijski aparat da
Vreme punjenja baterije (min) 230
Tip baterije Litijum-jonska baterija
Kapacitet baterije (Ah) 3,2
Vreme trajanja baterije po punjenju (min) 120
Površinski efekat (m²/h) 85
Rezervoar za vodu (ml) 500
2-in-1 rezervoar za prljavu vodu (ml) 300
2-in-1 rezervoar za čistu vodu (ml) 170
Performanse usisavanja (Pa) 2500
Nivo buke (dB(A)) 67
Stanica za punjenje (Ph/V/Hz) 1 / 100 – 240 / 50 – 60
Težina robot usisivača (kg) 3,7
Težina bazne stanice (kg) 0,6
Težina uključujući pakovanje (kg) 6,9
Dimenzije robot usisivača (dia. x H) (mm) 350 x 94
Dimenzije bazne stanice (D x Š x V) (mm) 80 x 150 x 102
Oprema
 • Autonomno čišćenje
 • Četka za čišćenje
 • Bočna četka: 2 kom
 • Filteri: 2 kom
 • Alat za čišćenje
 • Jedinica za brisanje
 • Krpa za brisanje: 2 kom
 • 2-u-1 kontejner za otpad uključujući rezervoar sveže vode
 • Kontejneri za otpad
 • senzori kućišta
 • Stanica za punjenje
 • operacija pomoću aplikacije
 • Wi-fi
 • Glasovni izlaz
 • Laserski navigacioni sistem (LiDAR)
 • Program tajmera: moguće je nekoliko tajmera
 • Režimi čišćenja: hemijsko čišćenje, mokro čišćenje, kombinovano čišćenje (mokro i suvo), automatski sistem, spot

Informacija o proizvodu

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Isporuka robe i cenovnik

Sva poručena roba se šalje u roku od 3-7 radnih dana. U slučaju bilo kakvog odstupanja od navedenog roka bićete kontaktirani u najkraćem mogućem roku.

Sva poručena roba se šalje kurirskom službom Bex na Vašu adresu koju ostavite u porudžbini. Molimo Vas da pre prijema paketa proverte eventualno oštećenje na istom i da u tom slučaju paket ne primite, već da sa kurirskom službom sačinite zapisnik o oštećenju paketa.

 

Cenovnik dostave

Troškovi dostave se obračunavaju po vrednosti poručene robe i to:

- vrednost porudžbine do 6999,99 rsd - Troškovi dostave 510,00 rsd

- vrednost porudžbine preko 7000,00 rsd - troškovi dostave su besplatni

Kupovina u online prodavnici - www.karcher-centar-mlazmatik.rs

- Plaćanje gotovinom/pouzećem - Plaćanje se obavlja prilikom preuzimanje robe od kurira isključivo u dinarskoj valuti.

- Uplatnicom na račun / e-banking - Uplatu možete izvršiti u bilo kojoj banci ili pošti u Srbiji uplaćivanjem direkno na naš račun. Prilikom popunjavanja uplatnice u pozivu na broj upisujete broj porudžbine. Po evidentiranoj uplati robu šaljemo na Vašu adresu.

- Platnim karticama - Visa, Master Card, Maestro, Dina, American Express. Kartica mora biti odobrena od strane Vaše banke za online plaćanje.

 

Kupovina u našim prodajnim objektima

- Plaćanje gotovinom - Plaćanje se vrši isključivo u dinarima

- Uplatnicom na račun / e-banking - Uplatu možete izvršiti u bilo kojoj banci ili pošti u Srbiji uplaćivanjem direkno na naš račun. Prilikom popunjavanja uplatnice u pozivu na broj upisujete broj Vašeg predračuna. Po evidentiranoj uplati možete preuzeti robu.

- Platnim karticama - Visa, Master Card, Maestro, Dina. Plaćanje karticom Banca Intese do 6 mesečnih rata bez kamate –  Ovaj način plaćanja moguć je samo u našem Karcher Centru Mlazmatik u Pančevu.

- Virmanom - prenos novca na naš tekući račun

- Čekovima građana - Plaćanje čekovima se može vršiti do 6 mesečnih rata bez kamate. Prvi ček dospeva odmah.

- Administrativnom zabranom - Za ovaj način kupovine molimo Vas da nas kontaktirate: 013 333 789 ; 373 299 ili da pošaljete zahtev za slanje dokumentacije na info@karcher-centar-mlazmatik.rs

Sedište firme i servis

 

D.O.O. MLAZMATIK, Kačarevo
26212 Kačarevo, M.Tita 1B

+381 13 601 895

+381 13 602 110

Mobilni: +381 63 363 767

Radno vreme:

Radni dani:  08:30h - 16:30h
Subota: 08h - 15h

Nedelja: neradni dan

Maloprodaja 1

 

D.O.O. MLAZMATIK
OGRANAK BEOGRAD
11210 Beograd

Pančevački put 144 a

+381 11 27 48 797

Mobilni: +381 63 360 494

 

e-mail:
mlazmatiksrbija@gmail.com

 

Radno vreme:

Radni dani:  09h - 17h
Subota: 09:30h - 14h

Nedelja: neradni dan

 

 

MLAZMATIK DOO KAČAREVO OGRANAK KARCHER CENTAR - MLAZMATIK

26000 Pančevo

Novoseljanski put 157g

+381 13 333 789

+381 13 373 299

Mobilni: +381 63 363 240

Radno vreme:

Radni dani:  09h - 17h
Subota: 09:00h - 14h

Nedelja: neradni dan

Social Media