Karcher robot usisivač

Karcher RCF 3

Karcher RCF 3 potpuno autonomno briše tvrde podove i daje odlične rezultate zahvaljujući FC tehnologiji valjaka. Opremljen detekcijom tepiha, spreman je za upotrebu u svakom domaćinstvu.

Kataloški broj:

1.269-660.0

Cena sa PDV-om:

78.840,00 rsd

Karcher RCF 3 - 1.269-660.0 - Poruči proizvod

Specifikacije:

FC tehnologija valjaka

Robotski mop RCF 3 radi sa Karcher-ovom dokazanom tehnologijom valjaka, što obezbeđuje posebno temeljno mokro čišćenje tvrdih podova. Laka, suva prljavština, npr. prašinu, sitne mrvice ili prljavštinu sa puta, sakupljaju se direktno tokom mokrog brisanja i skupljaju se sa korišćenom vodom za brisanje u rezervoaru za prljavu vodu. Tehnologija valjaka sa kontinuiranim čišćenjem valjka i sistem sa 2 rezervoara obezbeđuju optimalne rezultate čak i na većim površinama, jer uvek radite sa čistim valjkom.

Sistem sa 2 rezervoara sa indikatorima nivoa punjenja

Sa pametnim sistemom sa 2 rezervoara: valjak od mikrovlakana se stalno vlaži svežom vodom iz rezervoara za svežu vodu. Iskorišćena voda i prljavština se sakupljaju u 2. rezervoaru. Indikatori nivoa napunjenosti rezervoara pokazuju da li je rezervoar za prljavu vodu pun ili je rezervoar za svežu vodu prazan. U oba slučaja, robot prekida svoj rad i vraća se na stanicu za punjenje. Displej se prikazuje preko LED dioda direktno na robotu za čišćenje, kao i putem obaveštenja u aplikaciji.

Otkrivanje i izbegavanje tepiha

RCF 3 automatski detektuje površine prekrivene tepihom pomoću ultrazvučnog senzora i prikazuje ih na mapi u aplikaciji. Tokom čišćenja, robot se kreće oko tepiha pametnom strategijom vožnje i sprečava da se pokvase. Ako je potrebno, izbegavanje tepiha se takođe može deaktivirati putem aplikacije, tako da robotska krpa prelazi preko svih površina – čak i tepiha sa niskom dlakom.

Opis

Očistite podove pritiskom na dugme: od sada, Karcher pametni robotski mop RCF 3 brine se za inače dosadno i dugotrajno mokro brisanje tvrdih podova. Zahvaljujući dokazanoj FC tehnologiji valjaka, Karcher RCF 3 ne uklanja samo tvrdokornu prljavštinu ili osušene tečnosti, već i prašinu i suve mrvice. Pri tome automatski detektuje tepihe i vešto ih izbegava. Karcher RCF 3 ima dva rezervoara koji mu omogućavaju da stalno snabdeva svežom vodom valjak i odvojeno sakuplja prljavu vodu. Lagana, suva prljavština se lako pokupi i takođe transportuje u rezervoar za prljavu vodu. Pomoću praktične kontrole aplikacije mogu se podesiti različiti načini čišćenja. Robot se tako može veoma fleksibilno prilagoditi širokom spektru potreba i zahteva. Za čišćenje, robot se lako pokreće putem aplikacije ili pritiskom na dugme na uređaju. Ako je RCF 3 potrebna pomoć, u mnogim situacijama će vam reći putem govornog izlaza ili putem aplikacije.

Funkcija samočišćenja valjka
 • Na ivici strugača, prljavština se kontinuirano uklanja sa valjka tokom čišćenja i pouzdano se skuplja na češlju za kosu ili transportuje u rezervoar za prljavu vodu.
 • Najbolji rezultati čišćenja sa dokazanom tehnologijom valjaka i sistemom sa 2 rezervoara: prljava voda i čestice se uklanjaju iz valjka tokom čišćenja. Takođe idealno za veće površine.

 

Lako se kontroliše preko aplikacije koristeći WLAN
 • Aplikacija se može koristiti za prilagođavanje mnogih podešavanja tako da odgovaraju individualnim preferencama.
 • Aplikacija omogućava da se robot za čišćenje kontroliše i konfiguriše sa bilo koje lokacije. Čak i ako niste kod kuće.
 • Informacije o trenutnom statusu uređaja i displej koji prikazuje trenutni napredak čišćenja dostupni su preko aplikacije.

 

Precizno mapiranje postojećih spratova i raznovrsne opcije prilagođavanja u aplikaciji
 • Aplikacija može da skladišti više mapa, npr. za više spratova.
 • Definišite zone preko kojih se ne treba voziti i čistiti (npr. tepisi, prostori za igru i veće prepreke) ili kojima treba posebno prići i pojedinačno ih brisati.
 • Definisanje individualnih podešavanja čišćenja (intenzitet čišćenja, količina vode, broj prolaza) za određene prostorije ili područja u zavisnosti od zahteva za čišćenje ili stepena zaprljanosti.

 

Programiranje preko tajmera
 • Možete zakazati vreme čišćenja i kreirati planove čišćenja putem aplikacije.
 • RCF 3 nezavisno počinje operacije čišćenja na osnovu zakazanih datuma/vremena.

 

Glasovni izlaz
 • Uvek dobro informisan: RCF 3 koristi glasovni izlaz da pruži važne informacije i podeli trenutni status.
 • Ako je robotskoj krpi potrebna pomoć ili servis, u mnogim situacijama će vam to reći putem glasovnog izlaza.

 

Senzori protiv pada
 • Senzori pada pouzdano sprečavaju da RCF 3 padne niz stepenice ili izbočine.
 • Senzori neprekidno skeniraju pod. Ako se otkrije veliki pad ili sličan rizik, kontroler prima signal koji pokreće robota da se okrene.

 

Zaštita podataka i ažuriranja
 • Kao proizvođač sa sedištem u Nemačkoj, Karcher pridaje veliki značaj zaštiti podataka i izuzetno vodi računa da obezbedi da su svi važeći zakonski zahtevi ispunjeni u tom pogledu.
 • Ceo prenos podataka između aplikacije Home Robots na vašem pametnom telefonu i vašeg robotskog mopa ide preko oblaka do servera koji se nalaze samo u Nemačkoj.
 • Redovna ažuriranja poboljšavaju i proširuju performanse robotske krpe i aplikacije. Ovo takođe znači da se bezbednost sistema stalno ažurira kako bi odgovarala trenutnim specifikacijama.

 

Područja primene:

 • Za sve tvrde podove, poput parketa, laminata, plute, kamena, linoleuma i PVC-a
Tehnički podaci
Baterijski uređaj da
Vreme punjenja baterije (min) 180
Tip baterije Litijum-jonska baterija
Kapacitet baterije (Ah) 5,2
Trajanje čišćenja po punjenju (min) 120
Performanse područja (zavisno od režima čišćenja)​(m²) 80
Rezervoar sveže vode (ml) 430
Rezervoar za prljavu vodu (ml) 115
Trenutni tip, stanica za punjenje (Ph/V/Hz) 1 / 100 – 240 / 50 – 60
Težina robota za brisanje (kg) 4,5
Težina stanice za punjenje (kg) 0,4
Težina sa ambalažom (kg) 7,2
Dimenzije robota za brisanje (D x V) (mm) 340 x 120
Dimenzije stanice za punjenje (D x Š x V) (mm) 142 x 153 x 124
Oprema
 • Valjak od mikrovlakana: 2 Kom
 • Alat za čišćenje
 • Rezervoar sveže vode
 • Rezervoar za prljavu vodu
 • Stanica za punjenje
 • autonomno čišćenje
 • Senzori protiv pada
 • Senzor za tepih​
 • rukovanje preko aplikacije
 • WLAN
 • Glasovni izlaz
 • Laserski navigacioni sistem (LiDAR)
 • Programiranje preko tajmera: moguće više tajmera
 • Vrste čišćenja: Mokro čišćenje, Automatski sistem, Mesto

Informacija o proizvodu

Uputstvo za upotrebu

Online prezentacija proizvoda

Isporuka robe i cenovnik

Sva poručena roba se šalje u roku od 3-7 radnih dana. U slučaju bilo kakvog odstupanja od navedenog roka bićete kontaktirani u najkraćem mogućem roku.

Sva poručena roba se šalje kurirskom službom Bex / City Express na Vašu adresu koju ostavite u porudžbini. Odabir kurirske službe vrši isključivo Karcher Centar Mlazmatik na osnovu karakteristika pošiljke. Molimo Vas da pre prijema paketa proverte eventualno oštećenje na istom i da u tom slučaju paket ne primite, već da sa kurirskom službom sačinite zapisnik o oštećenju paketa.

 

Cenovnik dostave

Troškovi dostave se obračunavaju po vrednosti poručene robe i to:

- vrednost porudžbine do 6999,99 rsd - Troškovi dostave 600,00 rsd

- vrednost porudžbine preko 7000,00 rsd - troškovi dostave su besplatni

Kupovina u online prodavnici - www.karcher-centar-mlazmatik.rs

- Plaćanje gotovinom/pouzećem - Plaćanje se obavlja prilikom preuzimanje robe od kurira isključivo u dinarskoj valuti.

- Uplatnicom na račun / e-banking - Uplatu možete izvršiti u bilo kojoj banci ili pošti u Srbiji uplaćivanjem direkno na naš račun. Prilikom popunjavanja uplatnice u pozivu na broj upisujete broj porudžbine. Po evidentiranoj uplati robu šaljemo na Vašu adresu.

- Platnim karticama - Visa, Master Card, Maestro, Dina, American Express. Kartica mora biti odobrena od strane Vaše banke za online plaćanje.

 

Kupovina u našim prodajnim objektima

- Plaćanje gotovinom - Plaćanje se vrši isključivo u dinarima

- Uplatnicom na račun / e-banking - Uplatu možete izvršiti u bilo kojoj banci ili pošti u Srbiji uplaćivanjem direkno na naš račun. Prilikom popunjavanja uplatnice u pozivu na broj upisujete broj Vašeg predračuna. Po evidentiranoj uplati možete preuzeti robu.

- Platnim karticama - Visa, Master Card, Maestro, Dina. Plaćanje karticom Banca Intese do 6 mesečnih rata bez kamate –  Ovaj način plaćanja moguć je samo u našem Karcher Centru Mlazmatik u Pančevu. Plaćanje karticama Poštanske štedionice do 6 mesečnih rata bez kamate! Ovaj način plaćanja je moguć u obe naše maloprodaje, i u Beogradu - Pančevački put 144a, i u Karcher Centru Mlazmatik u Pančevu, Novoseljanski put 157g.

- Virmanom - prenos novca na naš tekući račun

- Čekovima građana - Plaćanje čekovima se može vršiti do 6 mesečnih rata bez kamate. Prvi ček dospeva odmah.

- Administrativnom zabranom - Za ovaj način kupovine molimo Vas da nas kontaktirate: 013 333 789 ; 373 299 ili da pošaljete zahtev za slanje dokumentacije na info@karcher-centar-mlazmatik.rs

Sedište firme i servis

 

D.O.O. MLAZMATIK, Kačarevo
26212 Kačarevo, M.Tita 1B

+381 13 601 895

+381 13 602 110

Mobilni: +381 63 363 767

Radno vreme:

Radni dani:  08:30h - 16:30h
Subota: 08h - 15h

Nedelja: neradni dan

Maloprodaja 1

 

D.O.O. MLAZMATIK
OGRANAK BEOGRAD
11210 Beograd

Pančevački put 144 a

+381 11 27 48 797

Mobilni: +381 63 360 494

 

e-mail:
mlazmatiksrbija@gmail.com

 

Radno vreme:

Radni dani:  09h - 17h
Subota: 09:30h - 14h

Nedelja: neradni dan

 

 

MLAZMATIK DOO KAČAREVO OGRANAK KARCHER CENTAR - MLAZMATIK

26000 Pančevo

Novoseljanski put 157g

+381 13 333 789

+381 13 373 299

Mobilni: +381 63 363 240

Radno vreme:

Radni dani:  09h - 17h
Subota: 09:00h - 14h

Nedelja: neradni dan

Social Media